Oriflame Danışman Girişi

[ux_banner height=”306px” bg=”23233″ bg_color=”#B52668″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.71)” bg_pos=”100% 37%”]

[text_box width=”67″ animate=”flipInY” position_x=”50″ position_y=”50″]

İndirimli Alışveriş …

[divider]

BÜYÜK İNDİRİM

% 70’e varan oranda 

[divider]

[button text=”ORİFLAME ÜYELİK” color=”white” style=”outline” animate=”fadeInDown” link=”http://www.isguzellik.com/oriflame-uye-kayit-formu/” target=”_blank”]

[button text=”HOŞGELDİNİZ SETİ” color=”white” style=”outline” link=”http://www.isguzellik.com/oriflame-hosgeldiniz-seti-2/” target=”_blank”]

[button text=”KAT KAT KAZAN” color=”white” style=”outline” link=”http://www.isguzellik.com/oriflame-kat-kat-kazan-urunu/”%5D

[/text_box]

[/ux_banner]

Oriflame danışman girişi yaparak ürünleri indirimli sipariş verebilirsin.

 

Oriflame’e üye olarak, danışman girişi yapın Oriflame Ürünlerini %30 danışman fiyatından sipariş edin. Yeni kayıt olan üyeler için %80’e varan indirimli ürün setini daha sonra isterseniz kat kata kazan proğramına ve altın fırsat kataloğu’nu kullanım hakkına sahip olacaksınız.

Belki hemen aklınız karıştı yeniden yazıyorum; Oriflame’e kayıt olan danışmanlar Oriflame Fırsatları ile çok kazanıyor!

Oriflame  üyelik formunu doldurduğunuzda sponsorunuz, size ulaşacak! Oriflame hakkında sorularınız varsa lütfen sormaktan çekinmeyiniz. Biz bunun için buradayız!

Oriflame danışmanı değil misiniz? Oriflame danışman girişi yapabilmek için ilk önce üye olmalısınız eğer üye değilseniz buradan şimdi Üyelik kaydınızı hemen yaparak bizden hediye ve katalog kazanabilirsiniz.

[su_button url=”http://www.isguzellik.com/oriflame-uye-kayit-formu/” background=”#2d67ef” size=”6″ icon=”icon: book” desc=”Formu doldurun” title=”Oriflame Üyelik – Oriflame Katalog “]Oriflame Üyelik Formu[/su_button]

Oriflame danışmanı olarak neler kazanacağınızı biliyor musunuz?

 Buradan kaydınızı yapınız, “kayıt ücretsiz” üyelik formunu doldurduğunuzda kaydınız Oriflame Danışmanı aracılığı ile açılacak ve satış danışmanı sponsor numaranız ve şifreniz otomatik olarak telefonunuza gönderilecek.

Kayıt işleminden sonra size bir adet ücretsiz Oriflame Kataloğu hediye edeceğiz.

Kayıt olurken üyelik formuna yazdığınız adresinizin doğruluğunu kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.

Oriflame bir iş fırsatıdır.

Oriflame’e katıldığınız andan itibaren bir çok fırsat, kampanya sunulacaktır. Her ay çalıştıkça artan bir kazanç elde edeceksiniz..

İster ürünleri indirimli fiyattan, yani satış danışmanı fiyatından alabilir, isterseniz satış yaparak para kazanabilirsiniz.

Oriflame’e üye oldunuz, kataloğunuz da geldi! Oriflame güzellik ve satış danışmanı olarak giriş yapmak istiyorsunuz?

Oriflame danışman girişi nasıl yapılır merak ediyorsanız buradan videoyu lütfen izleyiniz.

 Eğer hala kaydınızı yapmadıysanız aşağıda ki üyelik formunu eksiksiz doldurunuz size yardımcı olalım.

Oriflame danışmanı olarak tüm Oriflame ürünlerine %30 indirimle sahip olun!

Daha Çok Kazanmak İçin; yeni kayıtlar yaparak Oriflame‘den hediyeler ve PARA KAZANIN!

 

 Oriflame Üyelik Formu buradan doldurun

Oriflame nasıl bir iş derseniz o zaman okumaya buradan devam edelim.

Oriflame sermaye gerektirmeyen hem de hiçbir riski olmayan kendi işinizin patronu olabileceğiniz bir İş fırsatıdır

İnsanlar çok farklı nedenlerden dolayı Oriflame’e katılarak bağımsız iş ortağı oluyor, oriflame iş fırsatı olarak yapmaya karar vermektedirler. Hali hazırda ülkemizde 1.5 milyona yakın kişi Oriflame ve diğer doğrudan satış firmaları işiyle çalışmaktadır. Bir çok bağımsız girişimci için ‘doğrudan satış’ ek gelir ve çok para kazandıkları bir çalışma sistemidir.

Bazıları bu işi çocuğunun eğitim masraflarına bir katkı olması için, bazıları ise bunu tam zamanlı bir iş olarak yapmaktadır. Ya da tüm bu tercihlerin dışında, sunulan kaliteli ürünleri indirimli fiyattan satın alabilmek için de üye olurlar.

Sizi motive eden ne olursa olsun ‘Oriflame doğrudan satış’ diğer pazarlama modellerinden bir çok konuda farklıdır. Diğer iş dallarında olduğu gibi kazanç, çok çalışarak, yeteri kadar zaman ayırarak, bir plan ve program dahilin de iş yaparak gelir.

Her işte olduğu gibi, kazanç, disiplinli, planlı, programlı bir çalışma sonucunda söz konusu olmaktadır. Kısacası işe verdiğiniz ciddiyet, sizin de kazanç düzeyinizi belirleyecektir. Diğer işlerde olduğu gibi bu işi yapan herkes başarılı olacak diye bir kural da yoktur.

Tecrübemiz göstermektedir ki, esnek çalışarak, yeterli zaman ayırarak ve işi ciddiye alarak sermaye ortaya koymadan kendi işinizi kurabilir ve kazanç elde edebilirsiniz. Aslında kendi işinin patronu olmak da, birçok girişimci ruhlu insan için başlı başına önemli bir kazanımdır.

Oriflame Doğrudan satış sektörü herkese kapısı açık olan nadir birkaç sektörden birisidir. Kadınların iş hayatına katılımı açısından bu kadar büyük imkanları hem kazançta hem kariyerde ayrımcılık olmadan sunan başka bir sektörü bulmak çok zordur.

Bu sektörde başarılı olabilmek için yaş, eğitim, cinsiyet kriter değildir. Herkes eşit fırsatlara sahiptir, sektöre katılabilir ve başarılı olabilirsiniz. Başlamak da, sonlandırmak da son derece kolaydır. Çalışma hayatınızda da çok farklı çevrelerden yeni, heyecan verici insanlarla tanışabilir, yepyeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Şimdi Katılmanın Tam Zamanı

[su_button url=”http://www.isguzellik.com/oriflame-uye-kayit-formu/” size=”6″ icon=”icon: book” desc=”Formu doldurun” title=”Oriflame Üyelik – Oriflame Katalog “]Oriflame Üyelik Formu[/su_button]